Notes de premsa

La Boqueria celebra el seu 180 aniversari amb tot un any d’activitats

L’ampli programa d’activitats gira al voltant de tres grans eixos: l’alimentació, la gastronomia i el producte.

Els mercats de Barcelona, protagonistes de la nova sèrie de TV3 “Gent de Mercats”

»      La sèrie, dirigida per la periodista Tana Collados, comença a emetre’s el proper 3 de desembre.

Els mercats de Carmel, Horta, Estrella, Abaceria i Mercè participen en el Gran Recapte per a la recollida de producte fresc

Impulsada pels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya, l’onzena edició del Gran Recapte se celebrarà els dies 22 i 23 de novembre.

El Mercat de Núria reobre com a punt d’abastiment alimentari i de productes quotidians

Actualment, s’estan avaluant les opcions d’usos per a la resta de l’equipament, per tal de donar resposta a les demandes del veïnat que serveixi per activitats culturals i socials de proximitat, valorant el canvis necessaris de planejament que tinguin associats aquests nous usos.

El Mercat de la Mercè inicia la reforma de la façana principal

 La remodelació segueix els criteris que es van seguir per a la reforma de la façana de Sant Iscle, amb predomini de la fusta»      La remodelació segueix els criteris que es van seguir per a la reforma de la façana de Sant Iscle, amb predomini de la fusta.

Els Premis Comerç de Barcelona reconeixen els millors establiments comercials de 2019

Els guardons reconeixen els professionals més innovadors, els més destacats en el comerç de proximitat, aquells que han contribuït destacadament a la promoció, innovació i coneixement del comerç, els més sostenibles i els establiments de mercats.

Obre portes el nou mercat del Bon Pastor

El mercat de Bon Pastor constitueix un eix fonamental per a la cohesió del barri i funciona com un dels principals punts de trobada del veïnat

10 anys de Mercat de Mercats

La Fira Mercat de Mercats, la gran festa del producte i de la gastronomia de Barcelona, arriba del 18 al 20 d’octubre de 2019 amb moltes sorpreses per commemorar el seu desè aniversari.

Comença la construcció del Mercat de Sant Andreu

Al llarg d’aquesta setmana començaran a entrar les màquines per executar la contrucció del nou mercat.

Els mercats de Barcelona, protagonistes d’una nova sèrie de TV3

A “Gent de Mercats”, les càmeres s’endinsen en la vida quotidiana de, entre altres, els mercats de Sant Antoni, Concepció, La Mercè, Sants, l’Abaceria, Estrella, Provençals, Carmel i Horta.

Pàgines