Notes de premsa

Neix l’Espai Boqueria, la nova sala de divulgació que apropa el mercat al veïnat de Barcelona i als professionals de la gastronomia

L’Espai es configura com una gran “capsa” transparent de manera que les activitats que s’hi facin interactuaran amb la vida quotidiana del mercat.

L’Ajuntament impulsa una bateria de mesures per fomentar la digitalització dels comerços i la restauració de Barcelona

El conjunt de mesures té l’objectiu de donar una resposta integral i coherent a les necessitats dels establiments per avançar en digitalització: saber on són, elaborar un full de ruta, formar-se i ajudar a la inversió requerida.

La Guàrdia Urbana ret homenatge als treballadors dels mercats municipals reconeixent el servei que fan per a garantir l’abastament alimentari

Patrulles del cos uniformat han fet sonar les sirenes i han encès llums davant mercats de tots els districtes per tal de retre homenatge als treballadors i treballadores dels mercats municipals. Els mercats continuen garantint l’abastament a la població des del primer dia de confinament juntament amb Mercabarna com a mercat majorista per a l’Àrea Metropolitana.

Els 38 mercats municipals alimentaris, oberts per garantir l’abastiment de producte fresc al ser servei bàsic essencial

Durant aquests dies, diversos mercats han habilitat nous serveis per a distribució a domicili a través dels seus propis recursos. No obstant, davant les possibles modificacions de serveis o d’horaris que poden patir aquests equipaments, es recomana a les persones que en vulguin fer ús, demanar informació prèviament al seu o a la seva paradista. Els 38 mercats municipals de Barcelona compten en conjunt amb 2.100 establiments.

Comença la instal·lació de la ‘bombolla’ a l’exterior de del Mercat de l’Abaceria per retirar la teulada de fibrociment

En les darreres setmanes s’han estat col·locant les bastides al llarg de la façana de Travessera de Gràcia, el carrer Mare de Déu dels Desemparats i el carrer Torrijos, i també a l’interior de l’edifici, per poder estendre per sobre la làmina de polipropilè i garantir el seu confinament.

La Boqueria celebra el seu 180 aniversari amb tot un any d’activitats

L’ampli programa d’activitats gira al voltant de tres grans eixos: l’alimentació, la gastronomia i el producte.

Els mercats de Barcelona, protagonistes de la nova sèrie de TV3 “Gent de Mercats”

»      La sèrie, dirigida per la periodista Tana Collados, comença a emetre’s el proper 3 de desembre.

Els mercats de Carmel, Horta, Estrella, Abaceria i Mercè participen en el Gran Recapte per a la recollida de producte fresc

Impulsada pels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya, l’onzena edició del Gran Recapte se celebrarà els dies 22 i 23 de novembre.

El Mercat de Núria reobre com a punt d’abastiment alimentari i de productes quotidians

Actualment, s’estan avaluant les opcions d’usos per a la resta de l’equipament, per tal de donar resposta a les demandes del veïnat que serveixi per activitats culturals i socials de proximitat, valorant el canvis necessaris de planejament que tinguin associats aquests nous usos.

El Mercat de la Mercè inicia la reforma de la façana principal

 La remodelació segueix els criteris que es van seguir per a la reforma de la façana de Sant Iscle, amb predomini de la fusta»      La remodelació segueix els criteris que es van seguir per a la reforma de la façana de Sant Iscle, amb predomini de la fusta.

Pàgines