Notes de premsa

L’Ajuntament de Barcelona instal·la càmeres zenitals a 39 mercats de la ciutat per gestionar els aforaments

Un projecte singular per al Mercat provisional d’Horta

Llum verd al nou espai veïnal del mercat de Sant Antoni

Més productes de proximitat i ecològics als mercats de Barcelona

Neix l’Espai Boqueria, la nova sala de divulgació que apropa el mercat al veïnat de Barcelona i als professionals de la gastronomia

L’Espai es configura com una gran “capsa” transparent de manera que les activitats que s’hi facin interactuaran amb la vida quotidiana del mercat.

L’Ajuntament impulsa una bateria de mesures per fomentar la digitalització dels comerços i la restauració de Barcelona

El conjunt de mesures té l’objectiu de donar una resposta integral i coherent a les necessitats dels establiments per avançar en digitalització: saber on són, elaborar un full de ruta, formar-se i ajudar a la inversió requerida.

La Guàrdia Urbana ret homenatge als treballadors dels mercats municipals reconeixent el servei que fan per a garantir l’abastament alimentari

Patrulles del cos uniformat han fet sonar les sirenes i han encès llums davant mercats de tots els districtes per tal de retre homenatge als treballadors i treballadores dels mercats municipals. Els mercats continuen garantint l’abastament a la població des del primer dia de confinament juntament amb Mercabarna com a mercat majorista per a l’Àrea Metropolitana.

Els 38 mercats municipals alimentaris, oberts per garantir l’abastiment de producte fresc al ser servei bàsic essencial

Durant aquests dies, diversos mercats han habilitat nous serveis per a distribució a domicili a través dels seus propis recursos. No obstant, davant les possibles modificacions de serveis o d’horaris que poden patir aquests equipaments, es recomana a les persones que en vulguin fer ús, demanar informació prèviament al seu o a la seva paradista. Els 38 mercats municipals de Barcelona compten en conjunt amb 2.100 establiments.

Comença la instal·lació de la ‘bombolla’ a l’exterior de del Mercat de l’Abaceria per retirar la teulada de fibrociment

En les darreres setmanes s’han estat col·locant les bastides al llarg de la façana de Travessera de Gràcia, el carrer Mare de Déu dels Desemparats i el carrer Torrijos, i també a l’interior de l’edifici, per poder estendre per sobre la làmina de polipropilè i garantir el seu confinament.

La Boqueria celebra el seu 180 aniversari amb tot un any d’activitats

L’ampli programa d’activitats gira al voltant de tres grans eixos: l’alimentació, la gastronomia i el producte.

Pàgines