Acaben les commemoracions del 180è aniversari del Mercat de la Boqueria

En l'acte de cloenda de l'aniversari el mestre pastisser Cristian Escribà ha elaborat en directe el pastís que commemora els gairebé dos segles del mercat.

Per tal de commemorar l’aniversari, s’han dut a terme 28 activitats, la gran part tallers de cuina, per on han passat cuiners com Marc Ribas, Isma Prados, Albert Raurich, Oriol Castro del restaurant Disfrutar o els germans Torres.

També hi ha hagut xefs representants del territori dins de la Secció Boqueliciosa, amb cuiners estrellats com Jeroni Castell i Rafel Muria o la popular Iolanda Bustis. A les sessions de conversa, que emparellaven una persona del mercat amb algú de fora, s’ha comptat amb personatges tan diversos com periodistes (Pau Arenós), xefs (Carme Ruscalleda) o el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés.

A l’acte de cloenda, el mestre pastisser Cristian Escribà ha elaborat en directe el miscake, el pastís que commemora els 180 anys del mercat.