Arranca el 2n Cicle d’Alimentació Sostenible de la mà de la XEAB

La XEAB organitza més de vint activitats gratuïtes en nou equipaments de la ciutat, que tenen com a objectiu divulgar una altra forma de produir i consumir aliments

La Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB) organitza de setembre a novembre el 2n Cicle d’Alimentació Sostenible, amb motiu de la celebració a Barcelona del Fòrum del Pacte de Milà, de 19 al 21 d’octubre, en què més de 200 ciutats ratifiquen el seu compromís per una Alimentació Sostenible, Saludable i Assequible per a tots i totes.

Nou equipaments de la XEAB han programat més de vint activitats gratuïtes, com xerrades, debats, tallers, rutes o visites, centrades a divulgar una altra forma de produir i consumir aliments per aconseguir una transformació del sistema alimentari.

Entre totes les activitats, hi podeu trobar una ruta d’alimentació sostenible a Nou Barris, una ruta històrica pel Rec Comtal, un tast de receptes amb plantes silvestres, una visita al Biomarket, una xerrada sobre alimentació saludable en infants i una obra de teatre sobre la importància de protegir el petit comerç, entre moltes d’altres.

Podeu consultar totes les activitats i els seus horaris aquí. La majoria de les activitats requereixen inscripció prèvia (fent clic sobre cada acte podreu veure com us hi podeu apuntar).