Arriba la Biennal Ciutat i Ciència

Dijous 7 de febrer la Biennal aterra al Fossat del Mercat de Sant Antoni amb un ball de swing a partir de les 20 hores,

Del 7 a l’11 de febrer tindrà lloc a Barcelona la Biennal Ciutat i Ciència amb activitats gratuïtes en més de seixanta equipaments, adreçades a tots els públics i amb presència a tots els districtes de la ciutat. La Biennal doncs, també estarà present el 7 de febrer a partir de les 20 hores al Fossat del Mercat de Sant Antoni amb un ball de swing.

La banda Swing Flamingos oferirà el seu repertori de música swing al Mercat de Sant Antoni acompanyats de ballarins de les associacions BallaSwing, SwingCat, SwingManiacs, Bcnswing i Skankthebaby. Tots aquells que ho vulguin podran gaudir dels millors temes d’aquesta categòria musical al mercat.

La Biennal Ciutat i Ciència és una mirada àmplia sobre el coneixement científic i la implicació ciutadana. Una Biennal que compta amb la col·laboració d’acadèmics, investigadors, educadors i científics de la ciutat, amb l’objectiu de reflexionar de manera oberta amb tothom que s’hi vulgui acostar. Durant aquests dies s’oferiran activitats gratuïtes en més de 60 equipaments, adreçades a tots els públics i amb presència a tots els districtes de la ciutat. Més de 80 tallers, xerrades, exposicions i espectacles per no deixar cap dubte sense resoldre.