Arriba reAct Barcelona, les jornades per a la reactivació econòmica

L'esdeveniment tindrà lloc al Barcelona Disseny HUB (DHUB), del 13 al 16 d'abril.

Barcelona celebrarà un gran esdeveniment de ciutat per rellançar la seva economia després d’un any de pandèmia: ‘Barcelona reAct’. Durant 4 dies, persones expertes i agents de tots els sectors intercanviaran propostes i analitzaran fins a 10 grans palanques per a impulsar aquesta recuperació.

També s’hi compartiran experiències d’altres ciutats, amb la voluntat de teixir una xarxa de metròpolis resilients i es farà un reconeixement a les iniciatives solidàries sorgides de la ciutadania durant la pandèmia. Com a conclusió, s’elaborarà un Manifest amb els 10 objectius/accions clau per a reactivar la ciutat, una guia per al futur econòmic de Barcelona en els pròxims anys.

A les jornades hi participaran veus destacades de sectors com la mobilitat, la indústria 4.0, la tecnologia, l’economia verda, la ciència i la salut, el comerç local, entre d’altres.

Els objectius de Barcelona ReAct són donar visibilitat a les polítiques de promoció econòmica de la ciutat, donar veu a les incitatives de la ciutadania i mantenir la presència internacional de Barcelona com a referent en la innovació econòmica.

Podeu consultar tota la programació completa aquí.

Més informació