Barcelona acollirà el Business With Social and Sustainable Value

El XI Business With Social Value tindrà lloc el 3 de juny de 2022

Barcelona, divendres 3 de juny de 9 h a 14:30h, tindrà lloc a l’Hotel Alimara de Barcelona, la XI edició del Business With Social & Sustainable Value.

Aquest any, el Business With Social Value s’emmarca dins dels actes que l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci de Turisme i la Diputació de Barcelona realitzaran durant el mes de juny de 2022, per promoure la Sostenibilitat.

Aquesta trobada, contribueix a facilitar que les empreses i institucions puguin donar una forta empenta a la incorporació de pràctiques de sostenibilitat social a mes a mes de: l’Accessibilitat, el Medi Ambient i la Defensa de la nostra Cultura i Patrimoni, mitjançant la incorporació en la seva cadena de valor, com a proveïdors, empreses socials.

Maria Jose Pujol i Kika Sauquet organitzadores des de Icaria Iniciatives Socials d’aquesta trobada, ens han explicat que el Business With Social Value és un esdeveniment facilitador que remou i proporciona un pas més cap a la sostenibilitat, mitjançant speech que aporten Innovació, amb en Pau García Milà, Superació amb amb Andy Trias Trueta, Si, es pot amb Ricardo Castrillo, Reflexió a La taula rodona moderada per Mª Eugenia Pons de Gironella amb Joan Fontrodona Jatinder j. Singh i Adela Suñer amb el títol “Som coherents amb la sostenibilitat?”

I el CORE són les reunions entre venedors socials; Centres Especials de Treball o Empreses d’Inserció que pertanyen a les plataformes Socials d’AMMFEINA, DINCAT, ECOM, FECETC, FEICAT, ILUNION, i les empreses que volen mantenir reunions comercials, per trobar proveïdors socials que contribueixin en el seu propòsit de Sostenibilitat Social.

Marian Muro directora del Consorci de Turisme de Barcelona entre d’altres, lliuraran els premis de Turisme sostenible 2022 i també a les millors pràctiques socials en transformació, propòsit i sostenibilitat

Qualsevol companyia que pensi a caminar cap a la “Sostenibilitat” té una cita imprescindible. La inscripció és gratuïta i necessària per participar-hi. www.businesswithsocialvalue.org

Més informació