Del 18 al 20 de juny arriba la fira Artslibris al Mercat de Sant Antoni

La fira tindrà lloc al Fossat del mercat i hi participaran 87 editors i artistes.

ArtsLibris assoleix la seva 12a edició, que tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 de juny a l’espai Fossat del Mercat de Sant Antoni amb la participació del Mercat Dominical del LlibrePer tal de garantir la seguretat i comoditat de tots els expositors i assistents, ArtsLibris se celebra per primera vegada en un recinte exterior.

Vuitanta-set editors i artistes s’han sumat aquest any a la fira, i pràcticament totes les institucions, centres i escoles d’art de Barcelona hi sera presents amb les seves publicacions. Un 40% dels expositors provenen de fora de la ciutat.

Tot i que alguns editors i artistes llatinoamericans i de la resta d’Europa no es podran desplaçar, sí que ho faran les seves publicacions. A més, enguany es reforçaran les activitats en línia.

L’Artlibris, al llarg dels seus dotze anys de trajectòria, s’ha convertit en un referent internacional de la publicació d’artista, el fotollibre, el pensament i l’autoedició. Ofereix al sector editorial i als artistes una plataforma on donar a conèixer la seva feina i teixir lligams amb altres creadors, institucions culturals, col·leccionistes i públic general. Anualment, les tres edicions d’ArtsLibris a Barcelona, ARCOmadrid i ARCOlisboa permeten als editors enriquir els seus projectes i donar-los una continuïtat més enllà del seu context.