Del 18 al 20 d'octubre, torna Mercat de Mercats!

La gran festa del producte i la gastronomia torna a l'Avinguda de la Catedral per oferir el millor de les parades de mercat a la ciutadania.

Un any més, torna Mercat de Mercats. La gran festa del producte i la gastronomia, que enguany celebra la desena edició, tindrà lloc el cap de setmana del 18 al 20 d’octubre, com sempre, a l’Avinguda de la Catedral. Així que, reserveu-vos aquestes dates ja que la fira aterra a la ciutat amb xerrades, ponències, showcookings i molt més a càrrec dels paradistes dels mercats municipals i professionals del sector gastronòmic.

En aquesta desena edició, tornarem a aprendre de les ponències i showcookings de l’Aula de Mercat, del gran coneixement que transmetran els paradistes durant les seves xerrades com a Artistes de Mercat, gaudirem de les delicioses tapes de mercat i de restaurants destacats de la ciutat, o dels productes de proximitat que trobarem a les parades de mercat, entre d’altres.

Un any més, els mercats de Barcelona s’instal·laran a l’Avinguda de la Catedral per oferir el millor de les seves parades. Us hi esperem!