Dissabte festiu al Mercat de Sant Antoni

El mercat acollirà un showcooking de la mà de Jordi Esteve, xef del restaurant Nectari, i un concert de Las Karamba

El 26 de novembre, el Mercat de Sant Antoni celebrarà un dissabte festiu i escalfarà motors per a les festes de Nadal amb una sèrie d’activitats.

Jordi Esteve, xef del restaurant Nectari, cuinarà dues receptes en un showcooking que inaugurarà la jornada, a les 11 h, davant del carrer Comte Borrell. Aprendrem a preparar salmó marinat i tonyina maridada i a fer una terrina de foie gras. Amb el salmó, el xef cuinarà una recepta de caneló de salmó amb alvocat i caviar de wasabi, i amb el foie gras, elaborarà un crocanti de foie amb ametlles i poma.

A les 18 h, en el marc del cicle ‘Sons de ciutat’, posarem fi a aquest dia festiu amb el concert de Las Karamba, un projecte musical format per dones de diferents llocs del món -Veneçuela, Cuba, Catalunya, Panamà i Argentina-, que es nodreixen de les seves arrels multiculturals per a barrejar a la perfecció els ritmes llatins. L’actuació tindrà lloc davant del carrer Tamarit.

A més a més, de 12 a 14 h, podreu escoltar en directe el programa de Ràdio Flaixbac, ‘El Vermut de Llucià Ferrer’, que es gravarà des dels exteriors del mercat.

Us esperem a tots i a totes al Mercat de Sant Antoni!