El barri de Sant Antoni dóna suport a la 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

La mostra tindrà lloc durant les Festes de la Mercè, entre el 20 i el 24 de setembre.

Avui s’ha presentat la nova ubicació de la 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que tindrà lloc a la ronda de Sant Antoni durant les Festes de la Mercè, del 20 al 24 de setembre, amb el suport del Districte de l’Eixample, l’Institut Municipal de Mercats, el Mercat de Sant Antoni i l’Associació de Comerciants Sant Antoni Comerç.

De fet, en aquesta nova edició de la mostra l’espai de gastronomia estarà dirigit pel Mercat de Sant Antoni i l’Associació de Comerciants Sant Antoni Comerç, que oferiran tapes i degustacions dels productes dels seus associats per acompanyar els vins dels cellers presents a la mostra.

El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, ha manifestat: “El fet que la Mostra de Vins i Caves de Catalunya es traslladi a la ronda de Sant Antoni i al Mercat de Sant Antoni en reforça la centralitat i és un benefici mutu per a la mostra i per al mercat”.

La 39a Mostra de Vins també tindrà un espai destinat a la solidaritat, en el qual els visitants podran adquirir material promocional com el barret solidari. Els diners obtinguts es lliuraran a l’ONG De Veí a Veí, una entitat del barri de Sant Antoni que es dedica a fomentar la solidaritat, a donar suport al veïnat en risc d’exclusió social i a crear xarxa per facilitar-ne l’empoderament.

La Mostra de Vins i Caves de Catalunya és una cita clau per a molts barcelonins i barcelonines, és l’aparador dels vins i caves catalans i de les denominacions d’origen, amb estands de cellers, activitats i tastos al carrer. L’organitza el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a través d’INCAVI i PRODECA.