El Carnaval donarà el tret de sortida al Mercat de Poblenou amb el Gran Tiberi

El proper 20 de febrer, Dijous Gras, el mercat rebrà la visita de l'ambaixador Baró de la Boira i s'oferirà truita, botifarra d'ou i llardons a tots els clients i clientes.

El Gran Tiberi – anualment celebració que concorda amb Dijous Gras – tindrà lloc el proper 20 de febrer al Mercat de Poblenou a partir de les 16:30 hores. L’activitat donarà el tret de sortida a les activitats de Carnaval als Mercats de Barcelona.

Enguany, l’ocasió comptarà amb el Baró de la Boira, personatge que farà d’ambaixador del Carnestoltes. A més, durant la tarda, l’ambient s’omplirà d’activitats com actuacions al voltant del mercat a càrrec de La Xaranga; una degustació popular gratuïta per a tots els veïns i veïnes del barri amb botifarra d’ou, truita, i llardons; i un cercavila a l’interior i l’exterior del mercat amb animació i música que es prolongarà fins a les 19 hores i inundarà l’espai d’alegria i disbauxa.

Amb aquesta activitat com a preludi, els mercats de la ciutat han organitzat diverses activitats durant les properes setmanes per gaudir d’una de les festes més esbojarrades de l’any. Balls, tallers, degustacions, desfilades i molt més. La programació es pot consultar aquí.