El Global Yoga Congress aterra al Mercat de la Concepció

Entre els dies 11 i 13 d'octubre i la setmana prèvia, Barcelona s'omple d'activitats relacionades amb el ioga.

El Global Yoga Congress ha arribat avui al Mercat de la Concepció amb motiu de la celebració del certamen a la ciutat aquest cap de setmana. Entre els dies 11, 12, i 13 d’octubre, Barcelona rep a professors d’arreu del món que, al llarg dels tres dies, compartiran la seva pràctica i filosofia amb els assistents al congrés. Durant el matí d’avui l’esdeveniment ha aterrat al mercat de l’Eixample, on paradistes i clients han pogut gaudir d’aquesta pràctica esportiva.

L’objectiu de la iniciativa va més enllà de la pràctica física: el ioga com a forma de vida, amb que afrontar el dia a dia d’una manera molt més respectuosa amb un mateix.

Durant els tres dies la Nau Bostik serà el punt de trobada de professors, alumnes, terapeutes i músics i durant aquesta setmana prèvia, han tingut lloc a Barcelona diverses activitats emmarcades en el certamen – com és el cas del Mercat de la Concepció.

En aquest sentit, els mercats són un cop més espais de dinamització d’activitats i iniciatives i en aquest cas, de divulgació de la pràctica esportiva i de salut.