El Mercat de l'Estrella estrena websèrie

La websèrie comptarà amb dotze capítols i se'n podrà veure un de nou cada dos setmanes.

Aquest matí ha tingut lloc al Mercat de l’Estrella l’estrena de la websèrie que han creat juntament amb la productora Las 3inas. A les 11 hores del matí, s’ha pogut veure al propi mercat el primer capítol de la sèrie “N’hi ha que  neixen amb estrella”, amb la presència del director i productor Toni Hernández i l’actriu i l’actor protagonistes, Anna Prats i Xavi Àlvarez, la directora del mercat, Marta Mitjanes i la presidenta del mercat.

La websèrie tindrà un total de dotze capítols i la es podrà veure un nou capítol cada dos setmanes al canal de Youtube i al web del mercat de l’Estrella.

El director de la producció explica que al mercat hi ha molta vida “i s’havia de fer alguna cosa per transmetre-ho. En els propers capítols també “podrem veure l’actuació d’algun paradista, això crea un vincle entre la gent i els qui treballen al mercat”.

La websèrie mostrarà el dia a dia de la parella i les seves vivències sempre connectades amb el mercat, explica l’Anna. “A la parella se’ls plantejarà diversos enigmes i la solució sempre l’acabaran trobant al mercat de l’Estrella”, afegeix.

“Una websèrie és la forma com la gent es comunica, és una manera d’explicar moltes coses, són els nous contes”, explica el Xavi. Els dos protagonistes, el Marcel i la Maria a la sèrie, ressalten la importància que aquesta història passi al mercat i que mostri la quotidianitat d’una parella de Gràcia.

Es tracta d’una bona pràctica del mercat pel que fa a dinamització i a pràctica digital. Diversos mercats de la ciutat creen i difonen vídeos a les seves xarxes socials que mostren la vida i diverses pràctiques que es viuen i que s’hi poden trobar.