El Mercat de Sagrada Família, escenari de l'exposició 'Armes nuclears #MaiMés!'

La mostra es podra veure al vestíbul del mercat entre el 22 i el 30 de gener.

Entre el 22 i el 30 de gener, es podrà visitar al mercat de Sagrada Família, l’exposició Armes Nuclears #MaiMés, iniciativa de Fundipau amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Mercats i la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta exposició, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, fa un repàs als terribles efectes que ha causat aquest armament, a la tasca de la societat civil organitzada per prohibir-lo i als reptes pendents.

El proper 22 de gener, entrarà en vigor el Tractat de les Nacions Unides per a la Prohibició de les Armes Nuclears,  un cop superada la xifra necessària de cinquanta estats que l’havien de ratificar. Per remarcar aquest dia en el que les armes nuclears seran considerades il·legals per una norma internacional, organitzacions d’arreu del món realitzaran diferents accions i activitats – entre elles aquesta exposició – especialment les entitats que han participat a la campanya internacional per a l’abolició de les armes nuclears (ICAN).

L’horari de l’exposició és de dilluns a dissabte de 8 a 14 hores, i de dimarts a divendres de 17.30 a 20 hores al vestíbul de l’entrada del carrer Provença.