El Mercat de Sant Antoni a la Nit dels Museus!

El 14 de maig, de 19 a 1h, els assistents podran visitar les restes arqueològiques del baluard de Sant Antoni i el seu sistema defensiu

El pròxim dissabte 14 de maig, des de les 19 h fins a la 1 h, 75 equipaments de la ciutat obren les seves portes de manera gratuïta per a tots els visitants que vulguin gaudir de la cultura i l’entreteniment d’una forma diferent en un ambient primaveral. Aquesta edició de la Nit dels Museus compta amb 9 espais nous, 120 exposicions i 60 activitats totalment gratuïtes.

Un dels equipaments que es podrà visitar és el baluard del Mercat de Sant Antoni, un dels onze baluards que van formar part de la muralla medieval i moderna de Barcelona. Un espai únic que es podrà gaudir en plena nit, d’una manera diferent de la qual estem acostumats. A partir de les 19 h, es faran itineraris guiats de 45 minuts a les restes arqueològiques del baluard de Sant Antoni i el seu sistema defensiu, en què s’explicarà la rellevància estratègica d’aquesta porta d’entrada a la ciutat des de l’època romana i en les èpoques medieval i moderna.

La Nit dels Museus va més enllà de les visites. Els visitants podran gaudir de concerts, recitals i espectacles de poesia, dansa i teatre. Molts d’ells amb llum per aprofitar les hores nocturnes.  La Nit dels Museus dóna l’oportunitat als visitants de fer una cosa que durant la resta de l’any només es permet de dia: visitar els museus de la ciutat.

Més informació