El Mercat de Sant Antoni obre les seves portes

El mercat ha obert a la ciutadania i veïnat per primer cop després de nou anys d'obres.

Ben d’hora al matí del dimecres 23 de maig el nou Mercat de Sant Antoni ha obert les seves portes a veïnat i clientela després de les obres de remodelació. Els paradistes del mercat del fresc i del mercat dels encants han rebut avui, des de les seves parades recent estrenades, a periodistes i visitants que no s’han volgut perdre la primera pujada de persianes del nou espai.

Tothom qui ha volgut ha pogut comprar i passejar per aquest emblemàtic edifici completament restaurat. A més, per primera vegada el públic ha pogut contemplar, a la planta -1, la muralla i la contramuralla que es van trobar en el procés de remodelació, un dels elements que s’esperaven amb més expectativa.

D’ara endavant el veïnat de Sant Antoni, i la ciutadania en general, podrà tornar a comprar en aquest edifici dissenyat per l’arquitecte Rovira i Trias. El mercat alimentari obrirà de dilluns a dijous de de 8h a 20h., el mercat dels encants els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes de 10 a 20:30h., i tal com el seu nom indica, el mercat dominical obrirà tots els diumenges, a les marquesines que envolten l’edifici, de  8:30 a 14:30h.

Fent un pas cap a la modernització, el mercat s’ha adscrit a la plataforma Manzaning, que gestionarà el servei a domicili i permetrà comprar online a les seves parades a través del seu web www.manzaning.com

El mercat també comptarà amb un aparcament de titularitat municipal que constarà de quatre plantes. La planta -2 i la -4 aniran destinades als clients i la -1 i -3 a serveis propis del mercat i a zona de càrrega i descàrrega. L’aparcament estarà en ple funcionament a partir d’avui i comptarà amb accés per a persones amb mobilitat reduïda i punts de recàrrega de vehicles elèctrics.

Al Mercat també podem trobar el nou Punt Verd de Barri del Mercat de Sant Antoni on s’hi podran portar els residus que no es poden llençar als contenidors per a que siguin reciclats.

Si vols conèixer-ho tot sobre el nou -i l’antic- Mercat de Sant Antoni, en aquest vídeo hi trobaràs totes les dades i curiositats que et puguis imaginar.