El Prat i Sant Boi, capitals mundials de la carxofa

En el marc de la campanya, els mercats de Barcelona reparteixen bosses de tela amb l'objectiu de promoure el consum de carxofa del Parc Agrari del Baix Llobregat.

En el marc de la capitalitat, el Prat i Sant Boi de Llobregat desenvolupen la campanya conjunta “Mengem carxofa”, per reivindicar-se com a capitals mundials d’aquesta hortalissa i promoure la producció i el consum de la carxofa del Parc Agrari del Baix Llobregat.

És en aquest sentit, que diversos mercats de Barcelona repartiran, durant les properes setmanes, bosses de tela als seus clients i clientes emmarcades en aquesta campanya i amb l’objectiu de promoure el consum d’aquesta hortalissa. Els mercats donen suport a aquesta campanya per poder fer arribar aquesta iniciativa a la seva clientela.

  • A partir del 13 d’abril: Hostafrancs, Marina, Poblenou, Provençals, Sant Martí, Abaceria, Bon Pastor, Canyelles, Carmel.
  • A partir del 20 d’abril: Felip II, Galvany, Guineueta, Horta, Les Corts, Lesseps, Llibertat, Mercè, Montserrat, Sant Gervasi.

La iniciativa “Mengem carxofa” es desenvoluparà fins a principis de maig i forma part del conjunt d’activitats que s’estan impulsant en diferents municipis metropolitans en el marc de la capitalitat per promoure models d’alimentació sostenible, justa i sana.

A partir de la campanya, a banda d’un receptari local que es va actualitzant, es proposa un concurs a Instagram on s’hi pot guanyar una cistella de productes del Parc Agrari del Baix Llobregat. Per participar-hi cal penjar una recepta a la xarxa social on la carxofa en sigui la protagonista amb el hashtag #mengemcarxofa. Podeu consultar les bases aquí.