El programa 'Obert al futur' ofereix formació de suport al comerç

Barcelona Activa, a través d'aquest programa, ofereix formació amb l'objectiu d'avançar en la digitalització dels comerços.

El programa de formació ‘Obert al futur‘ de Barcelona Activa ofereix durant els mesos de juliol, setembre i octubre una sèrie de formacions en gestió empresarial i noves tecnologies adaptades a les necessitats dels professionals dels comerços i serveis de proximitat.

Les properes sessions, adreçades cadascuna d’elles a responsables i persones treballadores del sector del comerç i els serveis de proximitat amb l’objectiu d’avançar en la digitalització d’aquests:

15 de juliol i 17 de setembre – Whatsapp My Business: La millor forma de connectar amb la teva clientela

L’objectiu d’aquesta formació és entendre per què WhatsApp té èxit i per què sorgeix WhatsApp My Business. Conèixer cap a on van les xarxes socials del 2019. Aprendre com funciona WhatsApp My Business. Per inscriure-us i obtenir més informació de la formació, ho podreu fer a través d’aquest enllaç.

17 de juliol i 29 d’octubre – Aprèn més sobre Facebook per millorar les teves vendes. Nivell avançat.

L’objectiu d’aquesta sessió és optimitzar les inversions que realitzes a la xarxa social, així com implementar nous sistemes per crear anuncis efectius. Gestionar la teva marca i anàlisi de la teva competència, conèixer les oportunitats d’e-comerç i analizar Facebook Audience. Per inscriure-us i obtenir més informació de la formació, ho podreu fer a través d’aquest enllaç.

24 de juliol, 25 de setembre i 30 d’octubre – Inicia el pla de digitalització del teu establiment comercial

En aquesta formació, els assistents coneixeran els models de negoci digitals per a establiments comercials, s’introduiran en els fonaments de l’estratègia digital per a un comerç i disposaran d’eines per dissenyar l’estratègia digital de cada comerç participant. Per inscriure-us i obtenir més informació de la formació, ho podreu fer a través d’aquest enllaç.