Els Encants inicia temporada de tardor de "El último vermut del mes"

Després de l'èxit de les últimes edicions, "El Último Vermut Del Mes" tornarà amb força al Mercat dels Encants el proper 29 de setembre amb el concert de l'artista més votat pel públic, Ferran Palau.

El proper 29 de setembre tornarà ‘El último Vermut del mes’ al Mercat dels Encants – Fira Bellcaire, el cicle de concerts que des de la tardor de 2018, acull aquest mercat. Durant les darreres edicions, per les quals hi han passat 5.500 persones i que han comptat amb artistes com Joan Miquel Oliver, Enric Montefusco, La Bien Querida, El Petit de Cal Eril o Joan Colomo, el cicle es consolida i arrencarà la temporada de tardor amb l’artista més votat pel públic, Ferran Palau, que oferirà l’últim concert de la gira del seu últim disc, Blanc.

‘El último Vermut del Mes’ té lloc a partir de les 12 del migdia i fins a les 4 de la tarda i ofereix un complet pla d’oci diürn en què la música, la variada selecció de foodtrucks amb diferents propostes culinàries – que inclouen opcions veganes i sense gluten – i el vermut  són els protagonistes. Les entrades ja es poden adquirir a aquí.

El Mercat dels Encants, espai ideal per a un aperitiu musical

El Mercat dels Encants repeteix temporada com a espai per organitzar l’esdeveniment. Es tracta d’un espai ple d’història i autenticitat amb amplitud, idoni per fer un aperitiu musical d’aquestes caraterístiques.

‘El Último Vermut del Mes’ s’ha consolidat com el primer cicle musical diürn a Barcelona on el mateix públic escull l’artista o banda que hi actuarà: l’artista amb més vots serà el que participi a la següent edició del vermut. Ja es pot votar pels artistes de les properes edicions i, a més, els participants podran entrar al sorteig d’entrades pel proper ‘El Último Vermut del Mes’.