Els i les paradistes de l'Abaceria es traslladen al mercat provisional

La festa d’inauguració de la carpa provisional tindrà lloc aquest dissabte 21 de juliol amb activitats per a tots els públics.

Els i les paradistes del Mercat de l’Abaceria s’han traslladat avui a primera hora del matí a la carpa provisional del passeig de Sant Joan, entre els carrers Indústria i Sant Antoni Maria Claret. El mercat del barri de Gràcia oferirà els seus serveis habituals en aquesta carpa mentre es duguin a terme les obres de remodelació del mercat original, situat a la Travessera de Gràcia.

El dissabte 21 de juliol, a la mateixa carpa provisional, hi tindrà lloc una festa d’inauguració durant tot el matí on hi haurà diverses activitats i tallers de tota mena. Tots els assistents podran gaudir d’una cercavila de batucada des del mercat original a la carpa provisional; dels tallers dels castellers de Gràcia; d’una ballada a ritme de swing; o d’una actuació de rumba en directe, entre d’altres. Durant el matí, també hi haurà una carpa on s’hi faran diversos tallers infantils.

El mercat provisional comptarà amb 43 establiments alimentaris a l’interior i 13 parades de no alimentaris a l’exterior, al costat Llobregat del mercat, amb tancament individual i al mateix pla de façana de la carpa, amb un tendal de protecció. A l’interior, els passadissos són de 3 metres d’amplada i les parades tenen 2 metres de fondària.

Els horaris del provisional seran de dilluns a dijous de 8 a 14:30 hores i de 17:00 a 20:30 hores, els divendres i vigílies de festiu de 8 a 20:30 hores i dissabtes de 8 a 15 hores i de 17 a 20 hores. Durant els mesos de juliol i agost els dissabtes a la tarda el mercat romandrà tancat.

Pel que fa al mercat de la Travessera de Gràcia,  durant els mesos d’estiu es tramitaran els projectes d’enderroc, contractació i execució del projecte, amb l’objectiu de començar els treballs d’enderroc a l’inici de la tardor.