Els mercats col·laboren amb el projecte Radars

Ajudaran a detectar situacions de solitud no volguda en les persones grans a través del repartiment a domicili.

El projecte d’acció comunitària Radars i els mercats municipals han engegat una iniciativa per ampliar la detecció de les persones grans que es troben en situació de solitud no volguda. A través de les compres que es reparteixen a domicili, els mercats faran arribar als seus clients informació sobre Radars i les vies de contacte amb el projecte. Actualment hi participen els mercats de Sants, Sarrià, l’Estrella, Provençals, NinotConcepció, Les Corts, Lesseps, Sant Gervasi, Tres Torres, Bon Pastor, Canyelles, Clot,  Guinardó, Guineueta, Horta, Montserrat, Poblenou-Unió, Sant Andreu, Sant Martí, Trinitat, Vall d’Hebron i Felip II.

Els mercats municipals compleixen una funció important de suport a les persones que els costa més sortir de casa, a través del repartiment a domicili de les comandes. Per això, són un bon lloc i vincle per fer arribar el projecte Radars a aquestes persones, amb qui han establert un vincle de coneixement i confiança.

Es tracta duna iniciativa que posa en valor el comerç de proximitat, que esdevé molt més que un punt de compra i passa a ser també un punt d’atenció I cura cap als seus clients i clientes, especialment les persones més grans.

Radars vol arribar a totes aquelles persones grans que tenen dificultats per sortir de casa o que no disposen de gaire suport familiar ni xarxa de relacions. El seu objectiu és que aquestes persones estiguin ben ateses, connectades i que se sentin acompanyades i amb ganes de relacionar-se amb el seu entorn.