Els mercats de Barcelona celebren Sant Joan

Aquests equipaments et conviden a gaudir de la revetlla amb molta coca i cava

Són molts els mercats de la ciutat que celebren Sant Joan amb gastronomia, degustacions i sorteigs!

I és que, aquesta setmana, comprar als mercats de Barcelona té premi! 

  • El Mercat de la Mercè sorteja del 14 al 21 de juny 15 caixes de cava entre els seus clients.
  • Comprant a les parades del Mercat d’Horta entre el 14 i el 22 de juny podràs entrar al sorteig d’una coca de Sant Joan i una ampolla de cava. 
  • Dimarts 21 de juny, el Mercat d’Hostafrancs celebra un sorteig de Sant Joan. Amb un tiquet de compra a partir de 10€, els clients del mercat podran participar en el sorteig de 30 coques de Sant Joan. Són coques de més d’1kg que es podran recollir els dies 22 i 23 al forn ‘La Valenciana de Parlament’, al carrer Príncep Jordi 10 (telèfon: 934410854).
  • Del 6 al 22 de juny, els clients del Mercat de Provençals podran participar en un sorteig de 10 lots que inclouen una coca de brioix i una ampolla de cava dipositant en una urna del mercat un tiquet amb un valor mínim de 10€, indicant a darrere el nom i número de telèfon. Els guanyadors s’anunciaran el 22 de juny a les 14h.
  • El dia 22 de juny, cada parada del Mercat de l’Abaceria sortejarà una coca i una ampolla de cava entre els seus clients, coincidint amb les dues últimes xifres de l’ONCE. 
  • El dia 23, a les 12h, el Mercat de la Guineueta sortejarà en directe cinc lots que inclouen, cadascun, una coca i una ampolla de cava. S’hi pot participar fins al 22 de juny dipositant a l’urna del mercat un tiquet de compra de mínim 10€, indicant al darrere el nom del client i el número de telèfon.
  • El Mercat del Clot sorteja 40 lots de cava amb dues ampolles cadascun. Per participar, els clients han de dipositar el tiquet de compra del mercat, amb el nom, cognoms i telèfon a l’urna. El sorteig es realitzarà el dia 21 i els premis es lliuraran el 22 a la tarda.
  • El Mercat de Sant Martí sorteja una ampolla de cava i una coca de Sant Joan. Per participar en el sorteig, només cal dipositar a l’urna un tiquet de compra del mercat amb el nom i cognoms del client i el número de telèfon. Els 50 premis es lliuraran el dia 23.
  • El Mercat de Sant Andreu sorteja també una coca de Sant Joan i una ampolla de cava entre els seus clients per celebrar Sant Joan.

A banda dels sorteigs, el Mercat de Provençals, el del Carmel, el de les Corts, el de Lesseps i el de la Guineueta acolliran degustacions de cava i coca per a tots els clients el dia 23 de juny. A més, aquest dia, el Mercat de Santa Caterina, el del Bon Pastor, el de Felip II i el de la Llibertat convidaran als clients a gaudir de la revetlla amb coca i cava.