Els Mercats de Barcelona reben visites internacionals per conèixer-ne el model de gestió

Durant el mes de novembre han rebut visites de dos delegacions de Brasil i una de Corea.

Els mercats de la ciutat reben anualment diverses visites d’altres països que s’interessen per conèixer el seu model de gestió i administració. En aquest cas, els mercats són referents a nivell internacional.

Durant l’Smart City, el 18 de novembre, la Delegació de Prefeitos brasilers del Frente Nacional de Prefeitos (FNP), van visitar els mercats de Sant Antoni i de la Boqueria. La FNP la conformen una àmplia delegació d’alcaldes, alcaldesses i personal d’alt nivell tècnic que van visitar, a més dels mercats de la ciutat, altres indrets de Barcelona per fer visites tècniques.

El passat 27 de novembre una delegació d’empresaris de Brasil que treballen en el sector del turisme van visitar Barcelona amb l’objectiu de conèixer diversos òrgans i empreses rellevants que componen tota l’estructura turística i de la ciutat. La delegació va visitar els mercats de  Sant Antoni i Concepció amb l’objectiu de conèixer-ne l’estratègia de gestió i l’experiència entorn al turisme i la gastronomia.

A més, Korea Land & Housing Corporation, concretament el departament de regeneració urbana, va visitar l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) amb l’objectiu de dur a terme la investigació “Desenvolupament complex de mercat tradicional i habitatge social al casc antic”.