Els mercats participen en el programa de plans d'ocupació incorporant quatre dinamitzadors

Durant sis mesos, quatre persones s'incorporaran als mercats amb l'objectiu de desenvolupar un pla de dinamització per a quinze d'aquests.  

Els Mercats de Barcelona col·laboren un any més amb Barcelona Activa per a la realització del Programa de Plans d’Ocupació 2019. Aquest any s’hi han incorporat quatre persones amb l’objectiu de desenvolupar, en sis mesos, un pla de dinamització per a quinze mercats de Barcelona.

El Programa dels Plans d’Ocupació Municipals és gestionat per l’Ajuntament de Barcelona i està adreçat a persones aturades de la ciutat, en el marc de la Mesura de Govern de Desenvolupament de l’Estratègia Territorial de Barcelona Activa.

Així, després dels exitosos programes d’anys anteriors, els mercats tornen a participar en plans d’ocupació i a oferir accions laborals com a foment de l’ocupació i facilitant una experiència de treball en el desenvolupament de tasques i serveis d’interès municipal.

Dins dels objectius a assolir d’aquests nous dinamitzadors s’hi troba el de col·laborar amb el teixit associatiu i comercial dels entorns dels mercats, cooperant amb les associacions de veïns i de comerç dels barris. Les persones que s’incorporin també desenvoluparan tasques relacionades amb el disseny i producció d’activitats i esdeveniments, i de la millora de les eines i del màrqueting digitals que disposen els mercats.

Alhora, els dinamitzadors donaran suport en diversos projectes transversals que actualment du a terme l’IMMB com la implantació de la moneda ciutadana REC, el desplegament de la targeta de fidelització Viba o l’estudi de gestió d’aforaments dels mercats municipals.