Es premia a la guanyadora del #devorallibres amb un showcooking a la Boqueria

La guanyadora del concurs havia encertat les 70 preguntes del joc en el menor temps entre tots els participants.

Ahir a la tarda va tenir lloc a l’aula gastronòmica del mercat de la Boqueria, un showcooking en el marc del joc literari de Betevé #devorallibres. La trobada va ser el premi que se li va atorgar a la guanyadora, Dolors Díaz, del concurs que va organitzar Betevé amb diverses preguntes relacionades amb la literatura i Barcelona, entre el 17 i el 23 d’abril, Sant Jordi.

El showcooking, va ser conduït per l’especialista en art, cuina i política, Marina Monsolís i l’escriptor Martí Sales, autor del llibre “Aliment” – on hi ha un apartat dedicat als i a les paradistes de l’Abaceria.

Durant la jornada, van preparar un fumet de peix, mentre s’explicaven històries relacionades amb la història i els valors dels mercats i es parlava de productes i les seves propietats.

Concurs #devorallibres

La proposta va consistir en un joc en què va poder participar des del dissabte 17 d’abril i fins el 23 d’abril. Per jugar, els participants havien de contestar diverses preguntes que es plantejaven cada dia – un total de 70.

Les preguntes van ser relacionades amb la Barcelona literària, història de la ciutat, autors, llibres… Durant el període de durada del concurs, hi va haver sortejos diaris a les xarxes socials de Betevé.

En el cas de la guanyadora, la Dolors Díaz, va contestar de forma correcta les 70 preguntes del joc en el menor temps entre tots els participants.