Estrena de la tercera temporada de ‘Gent de mercats’

Torna el programa de TV3 ‘Gent de mercats’, que aquesta temporada s’aproparà als mercats de la Llibertat, del Poblenou, la Barceloneta i la Vall d’Hebron

El dia 29 de juny torna arrenca la nova temporada de ‘Gent de Mercats’, el programa de TV3 dirigit per Tana Collados que s’endinsa en el dia a dia dels mercats i que fa sentir la veu dels venedors, compradors i passavolants. 

En aquesta tercera temporada, “Gent de mercats” torna a ser testimoni dels sentiments, preocupacions, alegries i neguits de la gent que pobla els mercats arreu del país. I ho fa visitant els mercats sedentaris de Sant Jordi de Sant Boi de Llobregat,  Mercagavà de Gavà i Puigmercadal de Manresa, i a Barcelona ciutat, el de la Barceloneta, el Poblenou, la Llibertat i la Vall d’Hebron-Teixonera. A més, inclou més històries dels mercats que es munten i desmunten el mateix dia, com els ambulants de Sant Pere de Ribes i Malgrat de Mar, a les comarques de Barcelona, i els de Tremp, la Pobla de Segur i Sort, a les comarques de Lleida. 

Després de l’estrena de “La gran vetllada“, la nit de dimecres continuarà amb  “Gent de mercats“, amb un programa que farà veure als espectadors que cada mercat és un món ple d’històries. En concret, al primer capítol s’endisarà als mercats de la Llibertat i del Poblenou de Barcelona i al mercat de Sant Jordi de Sant Boi de Llobregat i al mercat ambulant de Malgrat de Mar.

Al Mercat de la Llibertat de Barcelona, podrem veure al Salvador, un especialista en olives famós per les seves “olives infern”. A més, coneixerem a una parella d’aquelles que es van formar al mercat i que continuen com el primer dia, la Montse i el Jaume, i a l’Alexis, que busca els productes per fer el millor capipota de la zona.

La ruta pels mercats d’aquest episodi acabarà al barri del Poblenou de Barcelona amb el Beltrán, un cuiner jove arribat de Segòvia, d’aquells que admira la cuina de les iaies i el producte de mercat. Amb ell el programa coneixerà la Mari i el Josep, mare i fill carnissers, i l’Esteve, que porta tota una vida al mercat del Poblenou i continua anant a la llotja de Barcelona.

‘Gent de mercats’ és una producció de TV3 amb la col·laboració de Benecé Produccions, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. 

 

Més informació