La Fira Àpat de Barcelona, del 16 al 18 d’octubre

La fira professional dels productors alimentaris catalans té com a objectiu impulsar i promocionar els productes del territori

El 16, 17 i 18 d’octubre se celebra la Fira Àpat, la fira professional dels productors alimentaris catalans. Allà, els productors podran presentar els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals. La trobada tindrà lloc al recinte Cúpula Events, al centre comercial Las Arenas de Barcelona.  

Al llarg dels tres dies es duran a terme activitats com tallers, tasts, masterclass i ponències de la mà dels experts del sector, enfocades als professionals de la gastronomia. També es farà l’entrega dels Premis Àpat als millors productors de les dues edicions de la Fira Àpat 2021, que se celebren tant a Barcelona com a Tarragona.

A l’última edició, la del 2019, hi van participar 100 marques expositores i hi van accedir 12.000 visitants, dels quals un 95% era de perfil professional.

Per als productors interessats a formar part de la fira, a la seva pàgina web podeu trobar les característiques de l’estand i els serveis inclosos.

Els visitants poden adquirir les seves entrades aquí.

Més informació