L'IMMB publica el resum anual del 2020

El resum inclou dades rellevants sobre l’exercici de 2020, un any marcat pel confinament, en què els mercats van seguir oberts per garantir el subministrament de producte fresc a la ciutadania

L’Institut de Mercats publica el resum informatiu de les activitats dutes a terme durant el 2020.

Entre els seus continguts, destaquen dades rellevants sobre l’exercici de 2020, un any marcat per la COVID-19. Durant els mesos de confinament, els mercats alimentaris van seguir oberts com a servei essencial per tal de garantir el subministrament de producte fresc a la ciutadania.

A l’inici d’aquest resum anual s’hi inclouen les accions que es van dur a terme per assegurar el bon funcionament de la xarxa de mercats durant aquests mesos de quarantena i la seva posterior reactivació, a més de les xifres d’inversió que va suposar.

També es donen a conèixer la missió, els valors i les accions de responsabilitat social amb què l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona s’identifica; les infraestructures i recursos destinats a les reformes i als projectes de millora, i el procés de digitalització als mercats, entre d’altres.

A més a més, hi figura la presència i l’impacte de Mercats de Barcelona a les xarxes socials, així com la renovació de la identitat corporativa i algunes de les activitats que es van impulsar durant el 2020, limitat per la pandèmia, que va obligar a traslladar al món digital moltes de les propostes lúdiques que estaven previstes.

En aquest resum també s’hi troba la informació relacionada amb la gestió econòmica de l’any 2020 i s’hi poden consultar els òrgans de govern i l’equip directiu de l’IMMB.