Mercats de Barcelona participa a la fira Barcelona International Community Day

La fira celebra la seva setena edició el pròxim 23 d’octubre de 10.00 h a 19.00 h sota el lema “Back to (net)work!”

Mercats de Barcelona participa dissabte 23 d’octubre a la setena edició de la fira Barcelona International Community Day, el punt de trobada per a totes les persones de la comunitat internacional que viuen i treballen a Barcelona.

Sota el lema “Back to (net)work!”, la jornada, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, se celebrarà al Museu Marítim de 10.00 h a 19.00 h en format presencial amb l’objectiu de reforçar el vincle de la comunitat internacional amb la ciutat.

La fira comptarà amb més de 70 expositors, entre empreses, entitats públiques i associacions, i amb la figura dels amfitrions, sis persones que compartiran la seva experiència a Barcelona. A la jornada, els assistents podran familiaritzar-se amb la ciutat i els seus barris descobrint, entre d’altres, la xarxa de 42 mercats municipals de la ciutat, situats en espais de gran valor arquitectònic i amb 2.200 establiments i 7.500 professionals.

A més de ser un punt d’acollida per als qui acaben d’arribar, l’esdeveniment aplegarà tot el talent internacional en un espai que permetrà fer nous contactes, trobar serveis i oportunitats de negoci. Durant tot el dia es portaran a terme més de 50 activitats sobre àmbits com l’aterratge personal, treballar, fer negocis, gaudir de la ciutat i fer contactes i es tractaran qüestions d’actualitat com l’autoocupació, el transport públic o tràmits i gestions.

FUNCIONAMENT I INSCRIPCIONS:

L’entrada a la fira i l’assistència a totes les activitats és gratuïta amb inscripció prèvia.

Les activitats seran en format presencial i, com a novetat, la programació d’una de les sales es podrà seguir en línia. 

Us hi podeu inscriure fent clic aquí.

Us esperem dissabte al Museu Marítim!

Més informació