ReActivem Barcelona: convocatòria de subvenció extraordinària

“ReActivem Barcelona” és un fons extraordinari de 20 M de € creat per donar suport a aquelles activitats que s’han vist més afectades per la Covid-19

“ReActivem Barcelona” és un fons extraordinari de 20 M de € creat per donar suport a aquelles activitats que s’han vist més afectades per la Covid-19. Té dues línies de subvencions adreçades a inversions. Properament sortirà una línia de 8 M de € per projectes d’actuació amb subvencions que puguin arribar als 100.000 €,  i ja està en marxa la convocatòria  de 12 M de €, destinada a establiments comercials, de serveis, de restauració, d’oci nocturn i allotjaments turístics situats en planta baixa que hagin invertit o tinguin previst invertir en millores als seus locals entre la declaració de l’estat d’alarma i fins a finals d’any, amb ajuts entre 1.000 € i 4.900 €.

Aquesta és una convocatòria possible gràcies a la tasca coordinada del Departament de Coordinació Operativa de Promoció Econòmica, les diverses direccions i la Gerència de Recursos, des de l’oficina de subvencions, administració i serveis jurídics. El govern municipal continua treballant en la implementació de l’estratègia de recuperació econòmica de Barcelona del Centre de Coordinació de la Resposta Econòmica. Aquesta és una iniciativa per donar resposta de manera transversal a la crisis COVID-19 per part de l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de fer el seguiment de la situació econòmica i emprendre les mesures econòmiques municipals per afrontar-la.

Més informació