Reobre el Mercat Dominical de Sant Antoni

El diumenge 28 els i les paradistes de l'emblemàtic mercat tornaran a omplir les marquesines de llibres, còmics, pòsters i col·leccionables tot complint les noves mesures de seguretat contra la covid-19.

Diumenge 28 de juny és la data assenyalada perquè, després de tres mesos i mig d’estar tancats per a la covid-19, els i les paradistes del Mercat Dominical de Sant Antoni tornin a les marquesines que envolten l’edifici del mercat.

Llibres i còmics, col·leccionables de qualsevol tipus, figuretes, pòsters… l’emblemàtic dominical omplirà de nou els matins dels diumenges del barri de Sant Antoni (de 8 hores a 15 hores). Però, és clar, no tot serà com sempre. El dominical ha establert mesures de seguretat noves per a minimitzar els riscos de contagi i assegurar tant com es pugui el compliment de les normes sanitàries.

Així, l’aforament de cadascuna de les 4 marquesines serà d’un màxim de 50 persones, hi haurà persones controladores a cada entrada i sortida d’aquestes estructures i la normativa estarà senyalitzada. A més, hi haurà un sentit únic que recorrerà el mercat (d’esquerra a dreta mirant amb l’edifici del mercat darrere).