S'inaugura la 39a Mostra de Vins i Caves a Sant Antoni

El Mercat de Sant Antoni tindrà una parada a la mostra i a més dirigirà l'espai de gastronomia, juntament amb l'Associació de Comerciants Sant Antoni Comerç.

Aquesta tarda s’ha inaugurat la 39a Mostra de Vins i Caves a la Ronda de Sant Antoni, nova ubicació de la fira enguany entre el 20 i el 24 de setembre amb motiu de les Festes de la Mercè. El Mercat de Sant Antoni serà un dels participants d’enguany aportant una parada a la mostra i serà l’encarregat de dirigir l’espai de gastronomia, juntament amb l’Associació de Comerciants Sant Antoni Comerç, que oferiran tapes i degustacions dels productes dels seus associats per acompanyar els vins dels cellers presents a la mostra.

L’objectiu de l’esdeveniment, any rere any, és el d’aproximar el món del vi a la ciutadania de Barcelona apostant per portar un representació de cellers i denominacions d’origen catalanes en una fira popular.

Durant el cap de setmana tindran lloc dos esdeveniments en què el Fossat del mercat serà l’escenari principal. En primer lloc, diumenge 22 al matí hi tindrà lloc el 18è Tast Vi per la Vida per recollir fons pel programa d’investigació en càncer i metàstasis de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona) organitzat per l’Associació Vi per Vida. Serà un tast multitudinari, on es preveu l’assistència de 500 persones.

A més, dissabte 21 hi haurà al mateix lloc, una trobada de plaques de cava entre les 10 i les 14 hores per als amants.