S'organitzen unes jornades per promocionar els negocis a Internet de forma gratuïta

El CCAM organitza aquestes jornades amb l'objectiu de facilitar les noves eines digitals al sector comercial de forma gratuïta.

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), organitza properament les jornades “Com promocionar el meu negoci a Internet de manera gratuïta” amb l’objectiu d’ensenyar saber treure profit de les noves eines digitals al sector comercial de forma gratuïta.

Es tracta d’una formació que s’impartira a Barcelona, Manresa, Lleida, Tortosa i Girona durant el mes d’abril. Per consultar l’horari i la disponibilitat de places ho podeu fer a través d’aquest enllaç.

Els objectius de les jornades són els següents:

  • Aportar eines per tal que els negocis aconsegueixin fer una primera incursió al món digital.
  • Aprendre com habilitar nous mecanismes de localització i comunicació amb la clientela d’avui, usuaris de tecnologies digitals, personals i mòbils.
  • Introduir als assistents en l’ús d’eines digitals gratuïtes i senzilles per a posicionar els negocis.

Els temes que es tractaran durant les jornades seran entorn a la reputació digital, la geolocalització o com comunicar-se digitalment de forma senzilla.

“Comerç futur”

Aquestes jornades formen part del programa “Comerç Futur”, que a través de la Direcció General de Comerç de Catalunya, pretenen professionalitzar i modernitzar el sector del comerç amb la voluntat de fer-lo competitiu en un mercat cada cop més globalitzat, conscients de l’important paper del comerç urbà en el model comercial català.