Torna el Gastronomic Forum Barcelona

L’edició d’aquest any, que se celebra a la Fira de Barcelona, es fixa especialment en l’alimentació sostenible, que actua com a eix central de totes les activitats

El Gastronomic Forum Barcelona obre les portes els dies 18, 19 i 20 d’octubre al recinte de la Fira de Barcelona. Hi participen distribuïdors especialitzats, cuiners, professionals de la gastronomia, sommeliers, representants de les empreses agroalimentàries de Catalunya, prescriptors del sector, etc.

Enguany, els protagonistes de la fira són la sostenibilitat i l’alimentació sostenible, que constitueixen l’eix central de totes les activitats. Dins de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, aprovada per les Nacions Unides, la sostenibilitat és transversal i interdisciplinària en la indústria, l’agricultura, el turisme, la ciència, la cultura i en el conjunt de la societat.

La Gerència de Serveis de Comerç participa al Fòrum amb una mostra de 24 empreses i dona suport a la participació i promoció del producte agroalimentari de la província de Barcelona. D’aquesta manera, les empreses productores i elaboradores es poden trobar amb agents del sector, compartir experiències i projectar solucions de futur.