TV3 estrena ‘Gent de mercats’ amb una visita al Mercat de la Barceloneta

El programa coneixerà al mercat de la Barceloneta una parella de clients, l’Elvira i l’Albert, i a la Montse i al Jesús, propietaris d'una peixateria

Avui, a les 23.15, s’estrena a TV3 la tercera temporada de ‘Gent de mercats’, una docusèrie dirigida per la periodista gastronòmica Tana Collados.

El programa visitarà el Mercat de la Barceloneta amb l’Elvira i l’Albert, una parella de joves invidents a qui els agrada menjar bé. Viuen a la Barceloneta i estan encantats amb el barri perquè està ben adaptat i tenen el mercat a prop. A l’hora de comprar, valoren com s’hi dirigeixen els paradistes i l’atenció que els mostren. Allí coneixerem una parella que fa tres anys va obrir una peixateria: la Montse, que havia estat carnissera, i el Jesús, un pescador. Els va animar la Cristina, una gran defensora de la cultura del peix de llotja que reivindica la Platgeta, l’històric moll de pescadors de Barcelona.

La docusèrie posa enguany el focus en els mercats que es munten i es desmunten. Aquest programa va ser guardonat en la categoria de programa cultural, divulgatiu i documental de la XXVI edició dels Premis Zapping a la qualitat audiovisual.

Aquesta producció de TV3, amb la col·laboració de Benecé Produccions, té el suport de la Diputació de Barcelona, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Més informació