Un antic quiosc de venda de flors, ubicat davant del mercat de La Boqueria, escenari de l’exposició de l’artista Jordi Prat Pons

La instal·lació artística es podrà visitar del 17 al 21 de novembre i s’inclou dins del Festival Drap-Art’22

El Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya, que enguany celebra la seva 26a edició, va néixer amb l’objectiu de crear consciència sobre temes ambientals i socials mitjançant la promoció de l’art, creat a partir de materials rebutjats i l’ús del reciclatge creatiu. Amb els anys,  el moviment ha anat creixent i avui dia Drap-Art s’ha convertit en una xarxa d’artistes, dissenyadors i artesans, tant locals com internacionals, que treballen amb conceptes com la sostenibilitat, buscant generar un canvi social cap a un model de consum més sostenible.

Durant els dies que duri la mostra, el Barri Gòtic serà punt de trobada d’artistes que a través de les seves creacions col·laboraran en la transformació urbana sostenible i intercultural del centre de Barcelona.

A la Rambla hi trobarem l’obra de l’artista Jordi Prat Pons, que utilitzarà un antic quiosc de venda de flors per convertir-lo en instal·lació artística. El resultat és una obra de grans dimensions i força impacte visual, creada a partir de llibres en desús, els quals haguessin acabat a la deixalleria si no fos per la manipulació artística que fa l’autor. La instal·lació estarà ubicada davant del mercat de La Boqueria i es podrà visitar del 17 al 21 de novembre.

L’artista Jordi Prat Pons és conegut per les seves obres, creades a partir de la tècnica del collage, on manipula diferents materials com els llibres, les deixalles o materials de construcció, donant-los una segona oportunitat de vida.