Vols muntar el teu negoci a la Galeria del Mercat de Sant Andreu?

Una botiga de roba o complements, una perfumeria, un centre de manicura i pedicura, un taller de rellotgeria, un taller d'arranjaments de roba, un establiment de telefonia mòbil, una botiga d'objectes de regal... Vine i explica’ns la teva idea!

A la Galeria del Mercat de Sant Andreu -l’àrea de parades no alimentàries- hi ha cinc establiments que estan disponibles si esteu pensant en muntar un petit negoci. El seu preu oscil·la entre els 5.700 i els 6.200 €, segons la superfície, amb la possibilitat de fer aquest pagament de manera fraccionada.

L’Institut Municipal de Mercats de Barcelona ofereix acompanyament a tots els comerciants en matèria de recursos humans, tècnics i econòmics. Barcelona basa el seu model en el comerç de proximitat, i els mercats s’hi integren amb una clara vocació de servei a la ciutadania. Aquests equipaments, en disposar de titularitat pública, són objecte d’accions de dinamització amb projecció sobre el seu entorn i sobre el conjunt del comerç local. A més, els mercats han generat al llarg dels anys un sentiment identitari entre la ciutadania dels barris, adaptant-se contínuament als nous perfils de comprador a través de remodelacions i projectes de digitalització.

A banda de la despesa inicial, cada mes haureu d’abonar un cànon que depèn dels metres quadrats de la parada. Per exemple, una parada de fins a 10 m2 implica uns 90€/mes i, de fins a 15 m2, uns 130€/mes. En aquest import s’hi ha d’afegir el cost del consum d’aigua i llum general del mercat (també proporcional a la superfície), a més del consum individual de llum de la parada (tenen totes el seu comptador individual).

L’horari previst per a la Galeria és els matins de dilluns a dissabte i les tardes de dimarts, dijous i divendres.

La Galeria compta amb emprovadors per a la clientela de tots els establiments.

En cas que estigueu interessats en adquirir alguna de les botigues, poseu-vos en contacte amb la direcció del mercat: 

Montse Montoriol, directora del Mercat de Sant Andreu

627451227

mercatsantandreu@bcn.cat

www.bcn.cat/mercats