Bars de mercat: edició de Nadal
Durant aquesta temporada nadalenca, què millor que gaudir de la cuina casolana als bars i restaurants dels mercats de Barcelona?
Al Bar el David del Ninot, al Mercat del Ninot, hi podeu gaudir de l’autèntica cuina casolana de mercat amb plats com, mandonguilles amb tomàquet natural, peus de porc, arròs de muntanya, pop, trinxat… I si vols sorprendre els teus convidats, aquest Nadal hi pots encarregar un deliciós fricandó, o uns canelons, que mai fallen! A més, el David està obert a noves propostes, i li pots encarregar un plat fora de carta per aquestes festes.
A la Peixateria - Restaurant Medusa 73, al mateix Mercat del Ninot, a més de gaudir de peix de temporada fresc i arrossos de peix i marisc, durant el Nadal, si aquest any tens ganes de canviar de proposta, allà hi pots anar a gaudir de canelons de lluç i gambes! I si vols disfrutar-los a casa en família, també pots fer la comanda per endur.
Al Quim de la Boqueria, des del 21 de desembre, podreu gaudir del Menú de Nadal. Hi trobareu els clàssics de cada any, com la sopa de Nadal, els canelons de la iaia, pollastre de pagès a la catalana, garrí, espatlla de xai amb suc de rostit i patates confitades… i noves propostes com un risotto de pastanaga amb mi-cuit de foie o una costella marinada a baixa temperatura. Pots anar a visitar-los al mercat o fer la comanda per endur, amb 48 hores d’antelació.
Acabem amb el Pocavergonyas del Mercat de Sagrada Família, on continuaran amb la seva deliciosa carta, amb tapes com mandonguilles, “callos”, croquetes, truita de patates, popets amb ceba, brandada de bacallà, mollets, guisats… però a més, durant les festes faran algun plat especial com pernil dolç trufat amb gorgonzola de cucchiaio. S’haurà d’anar a provar!
Us desitgem que tingueu bones festes!