Descobreix els menús que els bars de la Boqueria han preparat amb motiu de la Copa Amèrica
La Boqueria dona la benvinguda a la Copa Amèrica d’una forma ben especial: unint l’esport i la gastronomia. I és que, amb motiu d’aquesta celebració a la ciutat, els bars del mercat han preparat uns menús especials amb els productes més frescos i de proximitat, acompanyats del champagne més icònic de Moët & Chandon, el Brut Imperial.
Ens acompanyes a fer una passejada pel mercat i descobrir quines propostes gastronòmiques ens han preparat els vuit bars de la Boqueria?
Fem la primera parada a El Quim de la Boqueria, on podrem gaudir d’un menú format per zamburiñas a la Mediterrània, ous fregits de gallina lliure amb calamarsets de la costa, presa ibèrica a la brasa amb risotto d’alfàbrega i sorbet de llimona amb herbes aromàtiques. Et lleparàs els dits!
Els productes del mar són els protagonistes del menú que proposa el Quiosc Modern, una graellada de peix i marisc per a dues persones formada per un llobarro, una sípia, vieires, navalles i gambes. Tota una delícia!
Següent parada: Clemen’s! Aquest negoci familiar us delectarà amb una experiència inoblidable per a dues persones que inclou una graellada de marisc i una graellada de verdures. Brutal!
Tot seguit, el Kiosk Universal i el Ramblero també ens esperen amb una graellada de marisc per a dues persones. Se'ns fa la boca aigua!
I arriba el torn del Mític Bar i el Bar Central, on ens rebran amb un ‘duo d’ostres’: al natural amb salsa mignonette i marinada amb salsa ponzu, poma i cogombre i un aperitiu a base d’esqueixada de gambes sobre tàrtar de tomàquet cor de bou, ceba vermella confitada i vinagreta de festucs. A continuació, una vieira amb duxelle de boletus i gratinada amb salsa holandesa a l’estragó. Com a plat principal, bacallà al pil-pil amb tomàquet italià confitat al romaní i olivada d’Aragó. I deixem espai per les postres, un sorbet de llimona ecològica. Bon profit!
I, finalment, el Bar Boqueria ens sorprèn amb un menú degustació format per una bomba de salmorejo amb pernil ibèric, un bunyol blanc o negre de calamar, tataki de salmó, ravioli de Wagyu A5, aletes de pollastre desossades i fumades, bou de mar amb alvocat, ous de truita i salsa, carpaccio de vedella, delícies de porc i pastís de formatge.
Els Menús Copa Amèrica estaran disponibles a tots els bars del mercat fins al 20 d’octubre. No deixis passar aquesta oportunitat!