Els secrets del vermut segons Olives i Conserves Torres
En Xavier Camps i la Montse, la seva parella dins i fora del taulell, han participat 4 vegades a la nostra fira, Mercat de Mercats, que se celebra a l'octubre. L'edició passada ens van parlar dels seus productes a l'espai Artistes de Mercat.
Van parlar de com ha canviat el vermut i com en els darrers any ha tornat amb força. Ells, a la parada, l’intenten reinventar i provar gustos nous que atrapin els joves i, en general, reivindicar un àpat que cada cop té més adeptes.
La Montse i en Xavier fa molts anys que obren la seva parada pensant sempre en fer un pas més i per això tenen el suport de tota la família, sobretot de les filles: “Per a nosaltres Mercat de Mercats també vol dir que la gent jove de la família aprengui més i s’adapti al tracte amb el públic”. Des d’Olives i Conserves Torres asseguren que les generacions que vénen tenen la intenció de seguir.
“Tenir aquesta parada en aquest mercat és un privilegi i lluitem per ella perquè sabem que tindrem continuïtat i per això ens val molt la pena. I per això també quan hi ha un esdeveniment, ens hi apuntem, perquè ajudem a les noves generacions perquè el negoci segueixi”.
El producte estrella de la casa, les ‘banderilles’, s’han posat de moda, però les seves, ens diuen, “tenen els 5 sentits posats: per la matèria primera, i per la presentació. El producte és bo i les coses fetes amb amor sempre surten bé”.