Estofat de patata i conill
• 1 conill de bosc
• 4 patates
• 2 cullerades de vinagre
• 6 alls trinxats
• julivert
• 2 fulles de llorer
• oli d'oliva
• sal
• pebre
• aigua o vi blanc
En un bol, hi posarem el conill, l'all i el julivert picats i les 2 fulles de llorer. Salpebrarem, hi tirarem un raig de vinagre, un d'oli d'oliva i un de vi blanc. Ho barrejarem bé i ho deixarem a la nevera durant 12 hores, i ho anirem remenant cada dues hores, aproximadament.
Passades les 12 hores, ho posarem tot en una cassola amb oli, ho taparem i ho deixarem una hora a foc baix. Si veiéssim que queda una mica sec, hi afegirem vi i ho remenarem de tant en tant.
Mentre es va coent, esqueixarem les patates, i quan falti una mitja hora per acabar la cocció, les posarem a la cassola. Ho remenarem i trenta minuts més tard ja ho podrem emplatar.