Liquats de verdures i fruita, infal·libles amb l’arribada del bon temps
Sabeu quina és una bona manera per fer menjar verdura als més petits? La resposta és ben clara: amb un bon liquat!
Des de Inspira Gastronomia, la Sandra Aurora i en David Olivé, han aprofitat la Setmana Internacional dels Mercats (SIM) per donar idees als clients del Mercat del Clot. La seva intenció és que a través d’aquests sucs es mengi molta verdura barrejada amb fruita.
Durant l’activitat han fet dues propostes ben curioses: un liquat amb remolatxa, pastanaga, pera, carbassó i julivert i un liquat amb poma, bròquil, menta, julivert i cogombre. Tant la Sandra com en David han insistit molt en què a més de menjar sa i variat cal tenir en compte com es pot reaprofitar bé tot l’aliment sobrant per evitar llençar-lo.
Els liquats són ideals per a tothom perquè costen molt poc de menjar i són una beguda molt vitamínica, estimulant i sana. A més a més, conviden al verd i són perfectes si els ingredients són productes de temporada i de proximitat. Ara que arriba l’estiu els liquats són maneres més fresques de menjar verdura. Fins i tot són autèntics potenciadors de l’energia. I és que quan en prens un el cos absorbeix molt ràpid els nutrients i ets sents molt millor.
Així doncs, aprofitar verdura i fruita per fer liquats és una bona manera de menjar sa perquè els productes mantenen perfectament les seves propietats. Però això no acaba aquí. La Sandra i en David han aprofitat la polpa que ha sobrat de la fruita i verdura i han fet un pastís de xocolata. Amb remolatxa, pastanaga i coco!
Al Mercat del Clot s’ha viscut una matí molt curiós. Els clients han pogut veure noves maneres de consumir els productes que adquireixen al mercat. Ara és el moment perquè tots ells mostrin el seu costat més creatiu i facin liquats amb tota la fruita i verdura que els cridi més l’atenció.