Preparem panellets amb Frit Ravich!
dl., 30/10/2023 - 08:11
A la fira Mercat de Mercats, celebrada del 20 al 22 d’octubre a la plaça de Catalunya, vam aprendre a preparar panellets i cookies de la mà de Frit Ravich. Avui, aprofitant que demà és la Castanyada, us compartim les dues receptes.
Panellets amb base de moniato
- Fornegem el moniato al forn durant 40 minuts a 180 graus (fins que estigui tou). Quan es refredi, li traiem la pell i el xafem.
- Barregem el moniato amb ametlla picada, hi incorporem sucre i ho integrem tot.
- Preparem les boletes.
- Les pintem amb ou i després les recobrim de pinyons, ametlles o coco (al gust del consumidor!)
La recepta ideal per celebrar la Castanyada!
Cookies (6 unitats)
- Triturem 110 grams d’ametlla mòlta a màxima potència i la barregem amb 90 grams de crema de cacauet.
- Hi afegim 70 grams de iogur grec, ja que és més cremós. Si les volem fer veganes, hi podem posar iogur de soja o de coco.
- Hi incorporem 110 grams de xarop d’atzavara i xips de xocolata al gust.
- Preparem diferents boletes i ho posem al forn.
Com veieu, és una recepta molt senzilla i que es pot fer sense gluten i sense ou.
Us animeu amb aquestes dues receptes dolces?