Esteu aquí

Tram Josep Estivill-Felip II

A finals de novembre de 2022 comença una nova fase de la reforma de la Meridiana, que en aquest cas arribarà fins a Felip II. Aquestes treballs estaran enllestits a finals de 2023.

Així, es donarà continuïtat a la secció de la nova Meridiana, amb dos carrils per al trànsit general i un per a busos per banda, les bicicletes pel centre amb carril bici segregat, voreres més amples i més arbrat i parterres. La novetat serà a l’arribada a la plaça de Ferran Reyes i els Jardins de Maria Soteras, on l’espai central s’eixamplarà i esdevindrà una rambla àmplia que millorarà el passeig, la transversalitat i la connectivitat entre banda i banda de l’avinguda, al seu pas pel barri de Navas. En aquest punt el carril bici es dividirà i serà unidireccional a banda i banda de l’espai central.

El nou espai per a vianants de Navas és un dels eixos de transversalitat que s’han identificat a la Meridiana. Són zones que concentren una major densitat de vianants i ciclistes i, a la vegada, tenen un gran potencial de connexió entre els barris.

Més informació del tram Josep Estivill-Felip II