Inici

Actualitat

El model Superilla Barcelona s’expandeix a la Cimera Mundial d’Alcaldes C40

21/10/2022 - 09:35h

Superilla Barcelona. Berlín, Viena, Rotterdam, Bogotà i Los Angeles ja han adaptat el model de Barcelona i més de 250 ciutats i països n’han demanat informació tècnica.

Surt a licitació la segona fase de les obres de connexió del tramvia per la Diagonal

16/07/2022 - 10:45h

La unió dels tramvies permetrà que la ciutat disposi d’un sistema de transport públic que connectarà nou municipis de l’àrea metropolitana.

Afectacions a la mobilitat per les obres del tramvia durant els propers mesos

13/06/2022 - 17:08h

Aquest estiu continuen les obres per a unificar la xarxa de tramvia a la ciutat a través de l’avinguda Diagonal. Afectaran, a diversos punts la mobilitat de la ciutat, amb alteracions del trànsit i canvis en la circulació de busos i bicis.

Comencen les obres per unir els tramvies per la Diagonal

07/03/2022 - 13:14h

Urbanisme i infraestructures. La primera fase de les obres ampliarà el tramvia en 1,8 quilòmetres de les Glòries a Verdaguer i incorporarà a la xarxa tres noves parades.

Destaquem

Diferents cares del procés de la connexió del tramvia

Senyalització semafòrica
L’Ajuntament de Barcelona ha acabat els tràmits per començar la primera fase de la connexió dels tramvies per la Diagonal a partir de la setmana del 7 de març de 2022.
Transport public a la Diagonal
Amb la unificació de la xarxa tramviària es millora la connexió entre diversos barris de la ciutat i també es possibilita connectar Barcelona amb els vuit municipis veïns. El tramvia és clau per combatre la contaminació ambiental derivada de la mobilitat motoritzada.
Tramvies aturats en una parada
La xarxa actual de tramvia compta amb un total de sis línies, 41 vehicles, 56 parades i recorre 29,22 quilòmetres, permetent el desplaçament a més de 26 milions d’usuaris.
Ciutadà intervé en una sessió participativa
Podeu consultar un anàlisi de les diferents alternatives de connexió tramviària i el seu impacte a partir d’estudis previs, a més d’un informe tècnic de microsimulació de la circulació sobre la fluïdesa de la resta de transport públic i del vehicle privat, un cop connectat el tramvia.

Webs relacionats

Imatges del tramvia a Barcelona

Carroussel Tramvia 03
Carroussel Tramvia 02
Carroussel Tramvia 01
	Carrousel Tramvia 07
Carroussel Tramvia 08
	Carroussel Tramvia 09
Carroussel Tramvia 04
Carroussel Tramvia 10
Carroussel Tramvia 11
Carroussel Tramvia 16
Carroussel Tramvia 12
Carroussel Tramvia 13
Carroussel Tramvia 14
Carroussel Tramvia 15
Carroussel Tramvia 17
Carroussel Tramvia 20