Parlem sobre la unió del tramvia per la Diagonal

23/01/2018 - 12:43

La trobada és el 25 de gener al matí a la Universitat Pompeu Fabra en marc de les xerrades mensuals del 22@Update Breakfast.

 

El dijous 25 de gener al matí s’exposaran els arguments d’aquest projecte urbanístic en el marc de la trobada mensual del 22@Update Breakfast.

Cada mes, al districte de Sant Martí se celebra un acte en el qual es parla sobre els últims progressos i tendències en innovació al 22@. Hi intervenen directius i professionals vinculats a l’economia del coneixement i cada edició se celebra a una seu o institució diferent.

El 25 de gener al matí, se celebra una nova edició del 22@Update Breakfast al Campus Poblenou de la UPF. La temàtica és la unió del tramvia per la Diagonal. S’aprofundirà en les conseqüències que tindria la implantació del projecte en la mobilitat de Barcelona i, més concretament, com afectaria al 22@.

Després de la presentació de l’acte de la mà de Xavier Monzó, president del 22@Network, intervindrà Xavier Binefa, professor i coordinador del Grau en Enginyeria Matemàtica en Ciència de Dades de la UPF qui presentarà els resultats de l’Enquesta de Mobilitat 22@. Revelarà els punts més rellevants de l’informe i explicarà les necessitats de mobilitat de les persones que es mouen pel districte.

A continuació, i sota el títol “La unió del tramvia: la revolució de l’eficàcia”, Pere Macias, director de l’estratègia per a la connexió del tramvia de l’Ajuntament de Barcelona, aprofundirà en el projecte i analitzarà el possible impacte que tindria la seva implantació en la mobilitat a nivell global de ciutat i a nivell de districte.

Per assistir-hi cal inscripció prèvia.

Consulta el programa amb detall aquí.