Barcelona Cultura

ADI Making of... Miralles dissenyador

Conferències, xerrades

Prenent com a punt de partida l’exposició Miralles. Perpetuum Mobile, que es pot visitar al fins al 29 d’agost, aquesta edició especial i monogràfica de les conferències ADI Making Of… del FAD vol aprofundir en una de les facetes menys coneguda del famós arquitecte Enric Miralles, la de dissenyador de producte i, en concret, de mobiliari.

A l’ADI Making Of… Miralles dissenyador s'aprofundirà en aquesta visió tan actual i contemporània de l’espai interior a través del procés de creació i les nou peces de mobiliari úniques mai reproduïdes fins ara. Es tracta de les taules InestableEstudiDolmenTroncsTropical, els tamborets japonesos, les prestatgeries Marisa i Lelukaappi, i la taula Mistery, construïda per primera vegada a partir de dibuixos trobats en l’arxiu de la Fundació Miralles.

Els ponents en aquesta sessió ens explicaran el making of d’aquestes peces, la reproducció i fabricació, i la faceta de dissenyador d’Enric Miralles:

  • Benedetta Tagliabue: arquitecta i co-fundadora de l’estudi Miralles Tagliabue EMBT.
  • Carlos Kasner: representant a Espanya del American Hardwood Export Council (AHEC).
  • Felix Larragueta: director de La Navarra.
  • Juli Capella: arquitecte, periodista i expert en història del disseny industrial.

La introducció anirà a càrrec de Miriam Giordano, membre de la junta de l’ADI-FAD i fundadora de Labóh.

Abans del debat, totes les persones registrades a l’activitat tindran accés gratuït, amb prèvia reserva d’entrada, a l’exposició Miralles. Perpetuum Mobile.

L’acte tindrà lloc presencialment amb registre previ obligatori. Per tal de complir el protocol sanitari de la Covid-19, cada assistent haurà de reservar l’entrada amb les seves dades personals i se li assignarà una butaca. Les acreditacions començaran a partir de les 18:30 h. L’acte també es podrà veure online en streaming pel canal de YouTube de l’ADI-FAD. La visita gratuïta a l’exposició «Miralles. Perpetuum Mobile» és només per als assistents a la conferència «ADI Making Of… Miralles dissenyador», i s’ofereixen dues franges horàries per a l’accés gratuït: de 17.00 h a 17.45 i de 17.45 a 18.30 h.

Data: 

Dimarts 6 de juliol, 18.30 h

Lloc: 

Auditori del Disseny Hub Barcelona

Preus: 

Activitat gratuïta.

Ajuntament de Barcelona