Barcelona Cultura

Art i història als museus de Barcelona: Museus en flor

Itineraris temàtics
-

NOVES DATES!

Del 26 de maig al 30 de juny continuarà el cicle de visites Art i història als Museus de Barcelona organitzat per la Fundació Amics del Museu Nacional de Catalunya. El tema escollit enguany és Museus en flor i serà una oportunitat única i exclusiva de descobrir les flors que s'amaguen en alguns objectes de les col·leccions dels museus participants.

El Museu del Disseny participa en el cicle amb la sessió La flor en el mantó de Manila, que tindrà lloc el 30 de juny. Josep Capsir, conservador d’arts decoratives del Museu, presentarà una acurada selecció de mantons de Manila de la nostra col·lecció. Serà una ocasió excepcional per apropar-nos a aquests delicats objectes brodats amb seda, elaborats a la Xina i actualment no exposats. Identificar les flors i aus exòtiques que es troben presents en la seva espectacular i policroma iconografia ens proporcionarà una experiència d’allò més gratificant.

Els altres museus que participen al cicle i que ofereixen visites especials són: el Museu Nacional d'Art de Catalunya, el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, el Museu de la Música, el Museu Frederic Marès i el Museu d'Història de Barcelona.

Data: 

El 10 de març i els dimarts, del 26 de maig al 30 de juny de 2020.
Si la demanda ho requereix, s’obriran nous grups l’endemà de cadascuna de les visites, en dimecres

Lloc: 

Museu del Disseny

Preus: 

60 € | 50 € (estudiants, jubilats i amics de cada institució).

És necessari realitzar inscripció prèvia a (a partir de l'11 de febrer):
Fundació Amics del Museu Nacional d’Art de Catalunya
Tel. 93 622 03 81 | amics@amicsdelmnac.org

Ajuntament de Barcelona