Barcelona Cultura

Barcelona Fashion Film Festival

Festivals

Després del gran èxit de la passada edició, torna BARCELONA FASHION FILM FESTIVAL, l'únic festival de fashion films de la ciutat de Barcelona i el primer en el món que dóna especial protagonisme a les noves promeses de la moda, l'audiovisual i la publicitat.

El fashion film és una manera alternativa d'entendre la publicitat, portant l'espot més enllà de l'anunci i transformant-lo en una història que pretén arribar al públic i crear uns llaços emocionals. Es fan servir tècniques i mitjans cinematogràfics per crear un producte que pot anar des d'un projecte de videoart, fins a un curtmetratge amb una narrativa pròpia del cinema clàssic de Hollywood.

Enguany el certamen ha tornat a superar totes les expectatives amb més de 200 candidatures de tot el món, amb una destacada participació internacional.  El Museu del Disseny de Barcelona torna a acollir la Gala Final, en la que es lliuraran els premis en les següents categories: Millor Fashion Film, Millor Fashion Film Emergent, Millor Estilisme, Millor Estilisme Emergent, Millor Direcció d'Art, Millor Direcció d'Art Emergent, Millor Idea, Millor Idea Emergent, Millor Direcció de Fotografia i Millor Direcció de Fotografia Emergent.

El certamen compta amb una comissió d'experts de reconegut prestigi que seleccionarà els finalistes entre totes les candidatures, formada per la directora i productora de cinema Judith Colell, la periodista especialitzada en cultura de moda Charo Mora, la fashion brand consultant Maya McCarthy, el dissenyador i director d'art Fabricio Pérez, i la conservadora de tèxtil i indumentària del Museu del Disseny de Barcelona Sílvia Ventosa.

El jurat de BCNFFF està format per destacats professionals de reconeguda trajectòria del sector de la moda, audiovisual i publicitat: el director de fashion films Victor Claramunt, l'actriu Mariona Ribas, el dissenyador de moda Toni Miró, la directora de Metal Magazine Yolanda Muelas, la digital influencer Anna Ponsa, el CEO de XXL Comunicació Alex Estil-les, la dissenyadora de moda Krizia Robustella, la dissenyadora de joies Núria Torrent, la periodista i fundadora de la revista de moda itfashion.com Estel Vilaseca, i la directora del Museu del Disseny de Barcelona, Pilar Vélez.

Durant les setmanes prèvies a la Gala Final, es realitzaran activitats especials relacionades amb el sector de la moda, el cinema, la publicitat i els fashion film a l'escola de disseny LCI Barcelona.

Data: 

Dijous 25 d'octubre, 19.30 h

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

Workshops: Entrada gratuïta fins a completar aforament. Imprescindible confirmació prèvia a info@barcelonafashionfilmfestival.net
Gala Final: 5 € si es reserva abans del 21 d'octubre; 15 € a partir del 21 d'octubre.

Ajuntament de Barcelona