Barcelona Cultura

BCN Ethical Fashion Fest

Festivals
-

BCN EThical Fahion Fest és una iniciativa de l’associació Moda Sostenible Barcelona, que es va celebrar per primer cop el novembre del 2014, amb un gran èxit de públic i participants. El seu objectiu és sensibilitzar la societat sobre els avantatges de la moda sostenible així com potenciar i estimular la seva creació, producció, venda i ús.

El festival compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de múltiples organitzacions que donen suport a la moda sostenible. A les conferències intervindran professionals de primer nivel i es tractaran diversos temes com l’impacte al medi ambient o social de la producció tèxtil, així com es parlarà del futur de la moda.

Una de les activitats del BEFF és la taula rodona Com portar la sostenibilitat a les escoles de moda, moderada per Sílvia Ventosa, conservadora de la col·lecció de tèxtil i moda del Museu del Disseny, que tindrà lloc dissabte 11 de novembre a les 10 h, amb la participació de Tonuca Belloch de EASD, Antoni Mañach de ESDI, Elena Salcedo de IED i Franco Casado de BAU.

PROGRAMA

Data: 

9, 10  i 11 de novembre

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

Activitat gratuïta

Ajuntament de Barcelona